Kuinka monta päivää jouluun?

Christmas countdown banner

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Ihanasti pihallaHei taas Ystäväiset!
Minä olen niin hurahtanut ulkona olemiseen, että kaikkien aikaisempien pähkäilyjen jälkeen sain aikaiseksi siivota etu- ja takaterassin ja tein joulun kummallekin!
Turha on päivitellä, kun toisilla on sitä ja tätä ja minä en voi, kun ei ole sitä eikä tätä... KYLLÄ SITÄ VOI, JOS VIIHTII!  :)

Mitään uutta en ole ostanut (paitsi kahden jouluvalot), tonkka omista varastoista, havut ja kuuset omasta metästä eli pihalta, lunta- taivaalta... 
Tuon ihanan punaisen mökin olemme saaneet ystäviltämme tupaantuliaslahjaksi. Oikeasti se on tarkoitettu lintujenjyväsiä varten, mutta meillä ei ole vielä pihalla paikkaa sille, niin tässäpä se toimittaa tervetuliaismökin virkaa. Ja arvaatkaapas, mitä siihen on kirjoitettu? Villa Emma. :)


Ja sitten niihin minun näyteikkunajuttuihin, joista aikaisemmin kerroin... että kun ei oo sellaisia, mihin voisi laittaa jne... Pihalla touhutessa huomasin, että meillähän muuten on justiinkin sellaiset ikkunat!


Kumminkin puolin ulko-ovea! Toinen eteiseen, toinen vessaan. 


Tässä eteisen ikkuna päivällä. Ainoa uusi asia, mitä ostin tuonne oli 2kpl/pkt ledikynttilöitä Halpa-Hallista yht. 0,95e sis. patterit! Kaikki muu löytyi omasta joulutavaralaatikosta. Huomaathan aidot kasarijuomalasit!


Siellä meillä on nyt "ikuinen tuli" ikkunan välissä ja onpahan se hienoa, kun vieraat jo tullessa töllistelevät, että mitä ihanaa siellä on... :D Ei ole kukkaan kyllä vielä töllistellyt...


Ja sitten me on tehty kans vähän joulupukin apulaisen hommia... ja nukuttu!

Mutta, ens viikolla me ollaan taas tosi reippaita ja tonttuillaan!

IHANATA VIIKKUA JA MUISTAKKAA JÄNNITTÄÄ ARVONTAA!

-tonttu-

1 kommentti:

  1. Jännitettään jännitettään!
    Tulipas taas kivoja juttuja jalostettavaksi ommaan huusholliin ;) Kiitti taas vinkeistä!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!