Kuinka monta päivää jouluun?

Christmas countdown banner

perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulurauhaa


Viime yönä meillä oli ahkera tonttu, joka touhuili kaikenlaista. 
Jossakin kilisi kulkunen, jossakin vilahti punainen. 

Pienen pieniä paljastuksia paketeista...


Paketoimme lahjanne kauniisti, vai miten se meni?


Minä olen aina rakastanut tehdä yllätyksiä ja pieniä harmittomia kepposia lahjoihin. Yleensä sukulaislapseni ovat päässeet "nauttimaan" näistä yllätyksistä. Milloin paketista ilmestyy sipuli, milloin sokeripala... milloin siellä on tyhjät karamellipaperit, viestin kera...
Pakettiin on myös mukava kirjoitella ja piirrellä viestejä...Kepposen täytyy olla sellainen, että lahjan saajakin pitää siitä, eikä loukkaannu. Varsinainen lahjakin aina paketista löytyy, mutta minusta elämässä pitää olla jännitystä. :D

Ja kerrottakoon, että en aio aikuistua tässä asiassa koskaan! Meillehän ei pitänyt tulla punaista, mutta täällä sitä nyt kuitenkin on tipahdellut vähän joka huoneeseen.
Musta sohva on saanut ylleensä punaisen ja valkoisen viltin (Halpa-Halli n.7e)
ja tyhjään kohtaan tv:n viereen tuleepi OI KUUSIPUU...
Yöllä, kun kaivelin kaappeja ja laitoin kynttilöitä, niin summassa laskettuna tästä huushollista löytyy tuoksullisia ja tuoksuttomia tuikkuja pitkälti toista sataa kipaletta... fooliolla ja ilman... ja mooonen eri väristä!
Lisänä vielä pitkät kynttilät sekä muut kynttilät... Tässä tämä näyttää kyllä ihan pököltä, mutta ei se oikeesti oo. :D
Ja on tässä ihan syysäkin... tuota sohvan nurkkaa on joku kynsinyt itseään viihdyttääkseen, vaikka on raapimapuukin... ja sitä voi kynsiä, vaikka äiti huutaa naama punaisena ja katsoa killisilmillään nätisti... Sisustatteko te koskaan "mielikuvien" perusteella? Eli, että tuleeko jostain asetelmasta tms. jokin "tunnetila" tai mielikuva?
Minä teen aika paljon niin ja en ollenkaan tiedä, tuleeko niitä kuvia kellekkään muulle ku minulle, mutta samapa se. Tässä on kuitenkin ajatus Joulukahveesta!


Tämän kauniin lyhdyn sain nimipäivälahjaksi! Minulle tulee siitä ihan mieleen seimi tai talli, enkeli on mukana tuomassa iloa ja valoa sydämiimme.Kurkistus keittiöön...

Tässä uusin hankinta... mutta siitäpä myöhemmin!


Ja joulupuu voi olla myös koivunoksaan tehty!


Jouluista päivää Sinulle!

Kerrohan vielä, mikä joululaulu on sinulle mieluisin?

Minä olen alkanut tykkäämään tästä.
Vaikka onhan se vähän surullinen, mutta kaunis!

-Anne-

2 kommenttia:

  1. Kylläpäs siellä totta tosiaan on oltu tomerana :) Ihanan tunnellmallisen näköistä <3 Ja kauniita paketteja olet käärinyt. Mää oonki huomannu, että sää oot aika kälmi ;)
    Voi, joululauluista on kyllä aika vaikea valita....Varpunen jouluaamuna on ainakin yksi suosikkini :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!